Prestige Line

Zašto odabrati Prestige Line ?

Naša je misija pronaći najbolja rješenja u okvirima budžeta kojim raspolažete, zaštititi Vas od bilo kakvih neugodnosti, potencijalnih problema i sporova, uštedjeti Vam vrijeme i novac te garantirati najviši stupanj kvalitete odabranih usluga - a sve to po istoj cijeni kao da ste direktno kontaktirali željenog izvođača.

Istražite ponude

Trenutni uvid u cijene

Ništa ne skrivamo pod velom pa su cijene cvijeća za vjenčanje i ostalih stavki transparentne, procjena budžeta vidljiva je u svakom trenutku, a personalizirana ponuda izdaje vam se unutar 24 sata od upita. Procjena budžet Vašeg odabira u svakom trenutku nalazi se u Vašem gornjem desnom kutu ekrana.

O čemu ovisi cijena cvijeća i dekoracije za vjenčanje te vjenčanog buketa?

Iako zvuči očigledno, cvijeće za vjenčanje ovisi o cvijeću s kojim se radi i količini cvijeća. Dekor može biti bogat cvijećem, cvijećem i zelenilom ili većinom zelenilom. Na taj način varira i sama cijena dekoracije. Na Vašem stolu može biti jedna ruža (kojoj je cijena najčešće 15,00 kn), ili aranžman od 100 ruža bez dodataka, koji iznosi 1500,00 kn.

Cijena vjenčanog buketa računa se na sljedeći način, buket se sastoji najčešće od 30tak i više cvijetova. Ako računamo da u prosjeku cvijet košta 15,00 kn (neki i više) cijena vjenčanog buketa iznosti otprilike 450kn. Osim te količine cvjetova, postoji i stil izrade buketa. U samoj izradi buketa svaki cvijet se može posebno staviti na žicu kako bi on u buketu stajao ispravno i duže trajao. Samim time cijena takve izrade vjenčanog buketa je veća.

Trendovi vjenčanih buketa

Vjenčani buket jedna je od stavki kojoj bi mladenke trebale posvetiti posebnu pažnju tijekom pripreme vjenčanja, budući da se sve ostale cvjetne dekoracije na vjenčanju usklađuju prema njemu. No, osim vrste cvijeća, boja i dizajna, pri odabiru vjenčanog buketa važno je imati na umu i njegov oblik.

Grane u cvatu kao vjenčani buket

vjenčani buket
vjenčani buket
vjenčani buket

Izvor:pinterest

Umjesto raskošnih cvjetova i zelenila, razmislite o uključivanju golih grana u jesenske ili zimske svadbe - svidjet će vam se koliko teksture i intrige mogu dovesti do inače klasičnog ili neuglednog buketa

Boho vjenčani buketi

vjenčani buket
vjenčani buket
vjenčani buket

Izvor:pinterest

U ovoj godini vidjeti ćemo snažan trend za zelenilo i lišće; međutim, biti će nametnuto! Mladenke i dalje vole boho stil ali očekujte nešto manje i kontroliranije bukete, ali još uvijek s mnogo preplavljenog zelenila.

Odaberite pojedinačni cvijet

vjenčani buket
vjenčani buket
vjenčani buket

Izvor:pinterest

Ako stvarno želite da se vaš omiljeni cvijet ističe, izložite jedan cvijet. Naša preporuka je da svoj buket obdarite zelenilom kako bi ona istaknula odabranu cvat. Veliki procvat u središtu ovog zelenog aranžmana pruža zapanjujući kontrast koji odiše originalnošću.

Minimalizam

vjenčani buket
vjenčani buket
vjenčani buket

Izvor:pinterest

Jedan veliki trend za vjenčanja koji vidimo za ovu godinu je minimalizam, detalji koji stoje sami. Karanfili su nekad smatrani "punjenim cvijećem", sada se pojavljuju na vjenčanjima u jedinstvenim bojama i tonovima, kao što je ova antička žuta sorta, i sami stoje u minimalističkim aranžmanima.

Pokušajte s bojama u odabiru vjenčanog buketa

vjenčani buket
vjenčani buket
vjenčani buket

Izvor:pinterest

Više nego ikad, nevjeste se opredjeljuju za bold boje u svom buketu, kao i za neočekivane oblike. Vidimo mnogo asimetričnih stilova i struktura. Očekujemo da ćemo vidjeti slojeve cvijeća, bogate teksture i orhideje u dugim buketima s nijansama bogate, jednobojne boje.

Buketi za djeveruše

vjenčani buket
vjenčani buket
vjenčani buket

Izvor:pinterest

U 2019. očekujte da svadbeni buketi i buketi za djeveruše postanu uredniji, ali još uvijek nisu savršeno zaobljeni. Ovaj izgled uključuje različite teksture i raznolikost cvijeća.

Uloga Prestige Line-a?

Kao besplatni posrednik, Prestige Line Vam osigurava kvalitetu usluge ugovorom s izvođačim, stoji Vam na raspologanju za sva dodatna pitanja i vrlo rado pomaže da pronađete pravog izvođača za Vaše vjenčanje. Osim navedenog, Prestige Line uvodi transparentnost u cijene s online cijenama svih izvođača.

Što napraviti prije nego kontaktirate cvjećarku i dekoraterku?

Napravite si moodboard – inspiracije s kojima ćete jasno dati do znanja što očekujete. Svakako koristite Pinterest. Ipak, imajte na umu da buketi i dekoracije sa pinteresta nisu nužno realni zbog vrste i količine cvijeća, photoshopa ili bi značili zaista visoke cijene. Pinajte sve što Vam se sviđa (od boja, odjeće, cvijeća, stilova…) – dobit ćete svoj stil koji želite za Vaše vjenčanje.

Vjenčanje u sezoni

Sezona vjenčanja je u kasno proljeće i ljeto i tada su, s obzirom na veliku potražnju, i cijene najveće. Ljeto je godišnje doba koje nudi pravo bogatstvo cvijeća, a svaki ljetni mjesec ima svoje cvjetne 'favorite' koji će vaše vjenčanje učiniti još ljepšim.

Probajte izabrati cvijeće koje je sezonsko! Potrebni budžet će Vam biti manji. Evo nekoliko prijedloga za cvijeće:

Proljeće: Ruže, Lizijantus, Karanfili, Orhideje, Gerberi (mini), Tulipani, Anemone, Frezija, Kale, Ranunkuli, Hortenzije, Jorgovani, Božuri, Delphinium, Alstromeria, Ljiljani

Ljeto: Ruže, Lizijantus, Karanfili, Orhideje, Gerberi (mini), Božuri, Delphinium, Hortenzije, Ljiljani, Cinije

Jesen: Jesen: Ruže, Lizijantus, Karanfili, Orhideje, Gerberi (mini), Dalije, Hortenzije, Amarilisi

Zima: Ruže, Lizijantus, Karanfili, Orhideje, Gerberi (mini), Dalije, Hortenzije, Amarilisi

Naši favoriti

Božuri - jedan od omiljenih cvjetova za ljetne bukete i aranžmane. Mladenke najčešće biraju božure u bijeloj, ružičastoj ili koraljnoj boji. Sam cvijet pomalo djeluje delikatno i nježno pa sjajno pristaje uz 'djevičanski' bijele vjenčanice.

Kale – definicija elegancije sa stabljikom koja je zanimljiva koliko i sam cvijet. S vjenčanim buketom napravljenim od kala svaka mladenka izgledat će graciozno i elegantno.

Orhideje – cvijet koji odiše ljetom zahvaljujući svojim živopisnim bojama.

Hortenzije –raskošnim cvjetovima od kojih nastaju bogati buketi i stolni aranžmani.

Vrtne ruže - nazivamo ih još i floribunde ili park ruže. Upravo ova vrsta zahvaljujući posebnom izgledu cvijeta i divnom mirisu nadmašuje sve ostale kada su u pitanju svadbe.

Dalije - ove ljepotice posebno će se istaknuti u stolnim aranžmanima. Najbolje izgledaju kada im se noć prije aranžiranja pripremi hladna 'kupka'. Uronite stabljike cvijeta u hladnu vodu, ostavite preko noći i onda stavite u vaze.

Cinije – dolaze u živopisnim bojama i zahvaljujući lijepom cvijetu sjajno također se sjajno ističu u stolnim aranžmanima.

Vjenčanje izvan sezone

Izvan sezone proći ćete znatno jeftinije ukoliko želite cvijeće poput ruža, lizijantus, karanfili, kale, orhideje, gerberi (mini), amarilisi.

Prestige Line transparentnost

Sve stavke ponude javno su i transparentno prikazane u svakom trenutku te Vam Prestige Line ugovorom dodatno garantira kako ne postoje nikakvi skriveni troškovi.

Što mladence uvijek neugodno iznenadi i zašto odabrati Prestige Line?

Često dekorateri nakon svadbe podižu cijenu te dodatno naplaćuju neke stavke koje smatraju kako su dodatno odradili. Iako nekada navedeno nije sporno, cijene znaju jako varirati te mladenci unaprijed nisu upozororeni kako će im se navedene usluge dodatno naplatiti. Ukoliko odaberete Prestige Line, sve promjene su dodatnim aneksom ugovora unaprijed određene te ste za sve odluke i promjene u cijeni unaprijed obaviješteni.

Obavezno vodite računa da li je cijena izražena s pdv-om (ukoliko želite račun izvođači kasnije upozore kako je cijena u ugovoru bez pdv-a te zahtjevaju plaćanje na ruke). Sve je kod nas u okviru transparetnosti, za sve usluge cijena je uvijek definirana s pdv-om te će te uvijek dobiti račun.

Ukoliko se ugovor otkaže s Vaše strane probajte otkazati čim prije jer postoji mogućnost vraćanja akontacije. Ne zaboravite provjeriti kako je u ugovoru definirano što ako iz bilo kojeg razloga izvođač otkaže Vama! Prestige Line Vam vraća uplaćenu akontaciju u roku od 15 dana ukoliko niste zadovoljni sastancima s izvođačem. Dodatno, uz širok izbor i provjerene izvođače Prestige Line Vam je uvijek na raspolaganju za sva pitanja i probleme.

Što još dodatno morate znati

Ukoliko je vjenčanje izvan primarnog boravišta izvođača moguća je dodatna naplata troškova prijevoza. Standardna cijena iznosi 2kn/km. Dodatno, imajte na umu i potrebni smještaj za izvođače.

Što napraviti prije nego kontaktirate cvjećarku i dekoraterku?

Napravite si moodboard – inspiracije s kojima ćete jasno dati do znanja što očekujete. Svakako koristite Pinterest. Ipak, imajte na umu da buketi i dekoracije sa pinteresta nisu nužno realni zbog vrste i količine cvijeća, photoshopa ili bi značili zaista visoke cijene. Pinajte sve što Vam se sviđa (od boja, odjeće, cvijeća, stilova…) – dobit ćete svoj stil koji želite za Vaše vjenčanje.