FAQ

Zašto bookirati izvođače preko Prestige Line-a?

Potpuno besplatno nudimo posredništvo između Vas i izvođača u kojem pomažemo kod bilo kakvih problema, sporova, garantiramo kvalitetu i izvršenje usluge svojim ugovorima s izvođačima, olakšavamo načine plaćanja te brinemo za Vas da Vaša usluga bude baš onakva kakvu ste dogovorili.

Tko smo mi?

Mi smo Vaš besplatni digitalni organizator vjenčanja. U današnje vrijeme lažnih obećanja naša ponuda je jasna, izrađena po stavkama te garantirana ugovorom s izvođačima. Za sva pitanja, probleme oko odabira izvođača ili sve što Vas muči, a vezano je uz Vaše vjenčanje, obratite nam se s punim povjerenjem, vrlo rado ćemo Vam pomoći!

Kako kreirati svoj tim izvođača i paket usluga

Prvo označite sve glavne usluge za koje ste zainteresirani I kliknite na strelicu “Dalje”u gornjem desnom kutu. Otvorite će Vam se popis svih naših izvođača iz prve usluge koju ste naznačili. Svaki izvođač ima svoje “Radove” i #hastagove s vrstama radova. Pri odabiru izvođača sve cijene odabranih stavki vidljive su u gornjem desnom kutu. Na samom kraju Vas čeka “Mali svadbeni upitnik” i mogućnost slanja upita za ponudu.

Što ako mi ponuda ne odgovara

Ne oklijevajte javiti nam se. Fleksibilni smo i na to smo ponosni, a standardni paketi stvoreni su za to da ih se personalizira. U konačnici, svaki je poseban. Vjerujemo u komunikaciju, kreativnost i ostvarenje snova svojih mladenki zato uvijek pronađemo način kako paket usluga prilagoditi vašim potrebama.

Naše pakete možete kombinirati i s uslugama izvođača koji nisu dio Prestige Line platforme. U tom slučaju, vanjske izvođače samostalno angažirate te sami brinete za izvršenje njihove usluge, kao i ugovor te plaćanje.

Što ako mi ponuda odgovara

U tom slučaju, već se veselimo upoznavanju! Dogovaramo sastanak na kojem detaljno razgovaramo o svakoj stavci u ponudi. Slušamo vaše želje i prilagođavamo krajnju ponudu. Potpisujemo ugovor nakon čega uplaćujete akontaciju kako bismo odabrane izvođače rezervirali za vaš datum. Dodjeljuje vam se koordinator koji organizira upoznavanje s ostalim vašim izvođačima kako bi se ostvarila odlična suradnja. Koordinator vam stoji na raspolaganju do vašeg vjenčanja ako imate bilo kakvih pitanja i zahtjeva.

Kako odabrati izvođača za vjenčanje?

Info kutak s najvećom bazom pitanja i odgovora vezanim uz vaše vjenčanje!

Sve za vjenčanja Prestige Line blog

Kako odabrati fotografa i snimatelja za vjenčanje

Kako odabrati cvijeće i dekoraciju za vjenčanje

Uživajte u sastavljanju svog paketa!