Prestige Line

Zašto bookirati izvođače preko Prestige Line-a?

Potpuno besplatno nudimo posredništvo između Vas i izvođača u kojem pomažemo kod bilo kakvih problema, sporova, garantiramo kvalitetu i izvršenje usluge svojim ugovorima s izvođačima, olakšavamo načine plaćanja te brinemo za Vas da Vaša usluga bude baš onakva kakvu ste dogovorili.

Tko smo mi?

Mi smo Vaš besplatni digitalni organizator vjenčanja. U današnje vrijeme lažnih obećanja naša ponuda je jasna, izrađena po stavkama te garantirana ugovorom s izvođačima. Za sva pitanja, probleme oko odabira izvođača ili sve što Vas muči, a vezano je uz Vaše vjenčanje, obratite nam se s punim povjerenjem, vrlo rado ćemo Vam pomoći!

Iste cijene kao kod izvođača

Prestige Line vam omogućuje da na jednome mjestu odaberete fotografa, snimatelja, cvjećara-dekoratera, makeup artista i frizera te tako uštedite vrijeme, a sve to po istoj cijeni kao kad biste pojedinačno angažirali izvođače. Ništa ne skrivamo pod velom pa su cijene stavki transparentne, procjena budžeta vidljiva je u svakom trenutku, a personalizirana ponuda izdaje vam se unutar 24 sata od upita.

Kreirajte svoj tim izvođača i paket usluga

Zabavite se slažući vlastiti Prestige Line paket. Upoznajte se s našim izvođačima. Odaberite među njima svoj tim iz snova i pojedinosti usluga, a vašu kreaciju pratit će i informativni izračun troškova. Želimo da svako vjenčanje bude posebno zato pakete dodatno prilagođavamo vašim zahtjevima. Svakako nas kontaktirajte i skrojit ćemo ponudu baš po vašoj mjeri.

Prestige Line zavjet budućim mladenkama

Vjerujemo u ljubav i volimo svoj posao. Vjerujemo da svaka mlada zaslužuje svoje vjenčanje iz snova. Vjerujemo da visoki standardi kvalitete trebaju svakome biti dostupni. Vjerujemo da planiranje vašeg velikog dana može biti jednostavnije i zabavnije, a rezultati spektakularni. Obećavamo da ćemo dati sve od sebe da tako i bude. Recite Da i otkrijte zašto je Prestige Line već osvojio tolika srca.

Uživajte u sastavljanju svog paketa!